WRW
WinRiverWin
Benim annem 85 yaşında , zaten karaciğer kanserinden bitmiş halde , bi de aşı riskini asla almayı onun için düşünmüyorum çünkü vücut direnci düşük olanlarda hoş olmayan sonuçlar çıktığına dair baya doc. lardan bilgi okudum son günlerde .![]()
SON DAKİKA HABERİ: Sağlık Bakanı Koca: Aşılama programının birinci aşamasının ikinci adımına geçiyoruz
SON DAKİKA HABERİ: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Aşılama programının 1. aşamasının 2. adımına geçiyoruz. Yarından itibaren Huzurevleri ve Bakımevlerinde kalanlar ile bu vatandaşlarımızın bakımından sorumlu kişilerin aşılanmasına başlanacak. Aynı zamanda 90 yaş üzeri vatandaşlarımız için de...www.ntv.com.tr
Yaptırsak mı acaba anneanneme. Bu yaşa kadar gelmiş , korunsun diye yapılacak aşıdan bir şey olursa kötü olur .
Bir şeyi anlayamıyorum
neden yaşlılar.
ilk önce ön cephede olan hizmet sektörü ve çalışanlar yani her gün en az bir toplu ulaşım aracı kullanıp saatlerce bir sürü insanla el ele yüz yüze durmak zorunda olanlar aşılansa yaşlılarımıza dense ki çıkmayın kardeşim 3 ay yasak size. Genelde onlara zaten bakan illaki var genelde çoğuna var. Bu şekilde daha faydalı olmaz mı ?
Dün okudum hangi ülke hatırlamıyorum ama avrupa ülkesi değil aşılamanın ilk kısmını 18-50 arasına yapıyor.
Çok haklı bir tepki 25 şaka gibi ölün der gibi